Copyright © Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door RAEK! Management.  Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid      

Wij repareren alle auto's: "Als het vier wielen heeft komt het wel goed" is ons motto. Wij doen alle reparaties, van koppeling, motorrevisie en remrevisie tot laswerk. Bij Hans Wellink Auto Care wordt de klant serieus genomen, u kunt bij Hans of een van de jongens persoonlijk informeren wat er aan uw auto gedaan is. Dus geen receptionist zonder technische kennis, die niet weet wat er eigenlijk speelt.


Kleine spoedeisende reparaties (lampje, zekeringetje, V-snaar spannen) worden ter plekke uitgevoerd terwijl u wacht. Voor overige reparaties stellen wij het op prijs als u de auto achterlaat. Er ontstaat dan geen stress en iedereen kan eerst rustig zijn werk afmaken waardoor we alle aandacht kunnen geven aan de auto waar op dat moment aan gewerkt wordt. U kunt dan - mits afgesproken - beschikken over een gratis leenauto. Dit zijn altijd goed rijdende, maar niet altijd helemaal nieuwe auto's.


Ook gecompliceerde elektronische storingen lossen wij op; Wij bezitten de modernste Bosch- uitlees en programmeer apparatuur, bel 070-5118667 voor een afspraak of een advies, Vraag naar Hans!.


Wat kunt u verwachten...

• 4 geschoolde monteurs

• 5 hefbruggen, 8 werkplekken

• 2 plaats remmen testbank

• Aparte motoren en versnellingsbakken revisie ruimte

• Efficiënte levering onderdelen (4x per dag)

• Uitlijnapparatuur

• En natuurlijk alle (speciale) gereedschappen voor de meest uiteenlopende klussen.


Ons uurtarief is € 60,- excl. BTW.


IN ONZE WERKPLAATS LOOPT MEER DAN 100 JAAR ERVARING ROND.


Ons advies is om uw auto minimaal eens per jaar na te laten kijken. Wanneer heeft u voor het

laatst uw olie gepeild? Of uw bandenspanning gecontroleerd? Als dat langer dan 2.000 km of

twee maanden geleden is, kan het wellicht geen kwaad om er eens naar te (laten) kijken.


Tevens is ons advies is om uw auto minimaal eens per jaar een grote beurt te laten geven in combinatie met een APK.


ONDERHOUD & REPARATIE


Hans Wellink Race Experience voert onder naam Westfield Holland het importeurschap van Westfield Sportscars. Met de Westfield Cupracer wordt in Nederland al meer dan 10 jaar een succesvolle raceklasse georganiseerd.

Hans is ook als rijder en onder de naam Westfield Holland als preparateur actief in de Westfield Cup, Hij bouwt samen met zijn team Westfield Cupracers en heeft een uitgebreid magazijn waar bijna alle onderdelen voorradig zijn. Ook voor straatauto’s leveren wij onderdelen.

Voor 2019 verwachten Westfield Holland met vier Westfields aan de start te verschijnen. Er zijn nog enkele auto’s beschikbaar voor verhuur of verkoop.


Westfield Holland

WESTFIELD IMPORTEUR
Nieuws
WESTFIELD HOLLAND
Bij Hans Wellink Race Experience kunt u terecht voor ALLES dat met autoracen te maken heeft. Door de tientallen jaren ervaring van Hans en zijn medewerkers is er geen auto met geheimen voor deze alleskunners.
Hans is al jaren actief en (meestal) succesvol als autocoureur en vierde in 2018 zijn zilveren jubileum.
Als preparateur heeft Hans ruime ervaring met het bouwen van raceauto’s en het ontwikkelen van nieuwe concepten. Het inmiddels door velen gebruikte ‘arrive and drive’ concept is door Hans samen met Huub Vermeulen bedacht en ontwikkeld. Met de Seat Endurance Cup in 2000 had Hans vijf auto’s volgens dit concept rijden.
Huub Vermeulen is adviseur bij Hans Wellink Race Experience.
WELLINK RACE
EXPERIENCE

Alles voor uw race activiteiten

AUTOSPORT PROFESSIONAL