Copyright © Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door RAEK! Management.  Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid      

Het is voor uw eigen verkeersveiligheid, die van uw medeweggebruiker en ons milieu belangrijk dat uw auto in een goede technische staat verkeert.


APK-keuring is verplicht voor auto's van vier jaar en ouder en diesels vanaf het eerste jaar. Uw auto moet voldoen aan een aantal minimale veiligheidseisen voordat we hem kunnen goedkeuren, dit zijn dus de minimale eisen, dat wil niet zeggen dat de auto tot de volgende apk zonder onderhoud of reparaties door kan.APK KEURING


Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw auto in een goede technische staat blijft.

Soms leeft bij mensen de veronderstelling dat als de auto APK goedgekeurd is hij ook weer een jaar betrouwbaar is, dat hoeft niet zo te zijn, de apk is een momentopname en alleen door tijdig onderhoud te laten doen kun je stilstand of ongemak voor zijn


Het is financieel het voordeligst om de APK keuring direct tijdens de grote onderhoudsbeurt te laten uitvoeren, u hoeft dan niet apart voor de APK te betalen.

De apk kost € 35,- excl. Btw

De 4gastest (emissietest) is verplicht en kost € 12,50 excl. Btw

Voor diesels is de roetmeting verplicht en die kost € 25 excl. Btw.

Eventuele reparaties komen bovenop het apk tarief, wij rekenen € 60,- excl. Btw per uur.

Hans Wellink Race Experience voert onder naam Westfield Holland het importeurschap van Westfield Sportscars. Met de Westfield Cupracer wordt in Nederland al meer dan 10 jaar een succesvolle raceklasse georganiseerd.

Hans is ook als rijder en onder de naam Westfield Holland als preparateur actief in de Westfield Cup, Hij bouwt samen met zijn team Westfield Cupracers en heeft een uitgebreid magazijn waar bijna alle onderdelen voorradig zijn. Ook voor straatauto’s leveren wij onderdelen.

Voor 2019 verwachten Westfield Holland met vier Westfields aan de start te verschijnen. Er zijn nog enkele auto’s beschikbaar voor verhuur of verkoop.


Westfield Holland

WESTFIELD IMPORTEUR
Nieuws
WESTFIELD HOLLAND
Bij Hans Wellink Race Experience kunt u terecht voor ALLES dat met autoracen te maken heeft. Door de tientallen jaren ervaring van Hans en zijn medewerkers is er geen auto met geheimen voor deze alleskunners.
Hans is al jaren actief en (meestal) succesvol als autocoureur en vierde in 2018 zijn zilveren jubileum.
Als preparateur heeft Hans ruime ervaring met het bouwen van raceauto’s en het ontwikkelen van nieuwe concepten. Het inmiddels door velen gebruikte ‘arrive and drive’ concept is door Hans samen met Huub Vermeulen bedacht en ontwikkeld. Met de Seat Endurance Cup in 2000 had Hans vijf auto’s volgens dit concept rijden.
Huub Vermeulen is adviseur bij Hans Wellink Race Experience.
WELLINK RACE
EXPERIENCE

Alles voor uw race activiteiten

AUTOSPORT PROFESSIONAL