Home | Links | Contact

Race Cursus

Een groot gedeelte van de dag wordt met eigen auto’s gereden, dat is niet slecht voor de auto’s, daar kunnen ze zelfs erg goed tegen, en er treed geen noemenswaardige slijtage op. Waarom dan toch een race-auto, zult u zich afvragen. Dat heeft te maken met beleving. In een auto met een race-kooi en 5-punts gordels, race-stoel en dito stuur, aangepaste wegligging en speciale banden geeft echt een extra dimensie aan een dag op de baan

UNIEK !!! NA 1 DAG INSTRUCTIE AL EEN ECHTE RACE RIJDEN!

De race-experience is heel wat anders, hier lijkt het programma op dat van de incentive , maar aan het einde van de dag wordt er een echte race gereden!
Uw gasten worden in groepjes verdeeld, en worden samen met een instucteur aan een auto toegevoegd. Iedereen rijdt al naar gelang het programma het toelaat 2,3 of 4 rondjes op het clubcircuit, daarna een zo snel mogelijke rijderswissel en hup, de volgende rijder rijdt zijn rondjes. Dit is een echte team-effort, aangezien het wisselen en de communicatie van essentieel belang zijn voor een goed resultaat!

Heel bijzonder is dat het risico van schade is te verzekeren.
Autoracen bij Hans Wellink, veel plezier, weinig kopzorgen en geregel.

Hans Wellink Race-Experience (HWRE) heeft 16 race auto’s. allemaal auto’s die nog steeds competitie rijden en prijzen winnen! Tot de beschikking staan 10 Logans, 5 seat Ibiza’s en 1 BMW 325TI compact. Voor de incentives worden de auto’s van HWRE gebruikt voor de diverse oefeningen, zoals de qualify-lap, slalom, de ideale lijnen rijden en  180 graden slip. De auto’s kunnen uw eigen identiteit krijgen door een streamer op de voorruit met de naam van het bedrijf erop. Een groepsfoto met uw gasten van de dag bij de auto’s is een machtig aandenken voor zowel uw gasten als uzelf!

Van Hallstraat 16, 2241 KT Wassenaar, Telefoon: 070 5118667, Fax: 070 5140587, lid BOVAG, erkend APK-keuringsbedrijf, E-mail: info@hanswellink.nl