Home | Links | Contact

Arrive & Drive

Na het behalen van de racelicentie is de vraag wat gaan we mee doen, gaan we een auto kopen en zelf prepareren? Maar ja je moet ook een trailer hebben, en stalling en monteurs en……kennis van zaken. Het gebeurt nog steeds dat ervaren monteurs zich vergissen in de preparatie van een race auto. Omdat in men de werkplaats niet gewent is probleemoplossend te denken, maar vervangingsgericht. Bij Hans Wellink is de expertise aanwezig om eigen auto´s en auto´s van klanten te prepareren en te onderhouden. Te huur zijn Seat ibiza´s, Dacia Logans en BMW 325 TI Compact. Wij zijn gespecialiseerd in het arrive en drive concept, wat in de praktijk betekend dat je met je tas met racespullen aankomt, de auto staat klaar en aan het einde van de dag zet je de auto weer neer en wij zorgen voor de rest zoals banden brandstof en remmen. Er is een perfect verzorgde catering aanwezig waar ook gasten welkom zijn. Voor een klein bedrag per gast kun je je sponsoren of familie en vrienden uitnodigen op het circuit en een heerlijk dagje uit.

Wij zorgen dat de auto schoon en met de juiste hoeveelheid brandstof klaarstaat voor een lekker dagje ´gummen` auto´s kunnen per race of per seizoen gehuurd worden, uiteraard is dat laatste wat voordeliger te huur zijn BMW 325 TI Compact, Seat Ibiza´s en Dacia Logans.

Maar ook met je eigen race-auto ben je welkom. Wij hebben ervaring met zowel voor- als achterwielaandrijvers. Doordat wij zelf ook nog actief racen zijn wij in staat om snel en effectief wegliggingsproblemen of andere problemen met de auto op te lossen. Het uitlijnen, uitwegen en afstellen doen wij zelf, de expertise en de gereedschappen hebben wij zelf in huis waar andere vaak zaken uitbesteden! Doordat wij niet uitsluitend van de racerij hoeven te leven kunnen wij objectief en klantgericht adviezen geven.

Voor diverse activiteiten zijn er diverse vaste prijzen, vraag ernaar!

Van Hallstraat 16, 2241 KT Wassenaar, Telefoon: 070 5118667, Fax: 070 5140587, lid BOVAG, erkend APK-keuringsbedrijf, E-mail: info@hanswellink.nl